close
FIGYELEM! Webáruházunk még nem aktív!
A megrendelt termékeket nem szállítjuk ki!

Házhozszállítás

Házhozszállítás

banner cime 2

2 es banner csoport

Szűrés

Gyártó

Hírek

2020.07.12

A folyamatos termékfejlesztések eredményeként 2021 márciusától megújításra kerül a Siemens eddigi standard kategóriás WFK40.. (hidegvízre) és WFW40.. (melegvízre) vízmérő családja.
Az új termékválaszték egyenértékű kiváltója az eddigi, igen versenyképes árú modelleknek, mind műszaki tekintetben, mind árszintjét tekintve.
Az új modellek használhatók változatlanul önálló mérőkként, vagy a megszokott WFZ43 ill. WFZ44 impulzusadókkal összeépítve egyaránt.

A cikkszámok változása az alábbiakat jelenti:

Eddigi cikkszám                                           Új cikkszám
WFK40.D080                      helyett                 WFK240.D080
WFK40.D110                      helyett                 WFK240.D110
WFK40.E130                      helyett                 WFK240.E130
WFW40.D080                     helyett                 WFW240.D080
WFW40.D110                     helyett                 WFW240.D110
WFW40.E130                     helyett                 WFW240.E130
 
Az új sorozat termékei tehát egységesen az eddigi WF.40… számozás helyett WF.240… számozással rendelkeznek.

Levelünk mellékleteként küldjük az új vízmérő család magyar nyelvű adatlapját és egy leírást a változással kapcsolatban.
 
Amennyiben bármi további kérdés merül fel, kérjük keresse Siemens kapcsolattartóját!
 
További infók: www.siemens.hu/cps illetve www.siemens.hu/hit

TOP termékek

Extra vízszolgáltatású (tartályos) kondenzációs kombi készülék

IsoTwin és IsoFast Condens beépített tárolós fali gázkészülékek


Már meglévő vagy új fűtési rendszer esetén is telepítse az IsoTwin Condens (42 l) vagy IsoFast Condens (21 l) készüléket, amely a változó szükségletektől függetlenül, azonnal reagál.


Az új IsoTwin Condens teljes mértékben képes minden igény teljesíteni és így ideális készülék az akár 8 fős családi vagy ikerházak számára. Ez a hőtermelő a legmagasabb melegvíz-komfortot garantálja és egyszerre több felhasználási helyet tud kellő mennyiségű meleg vízzel ellátni. Ezen kívül arra is képes, hogy biztonsággal kifűtsön akár 200 m2 alapterületű lakóingatlanokat. Az IsoTwin Condens készülék 2 db, egyenként 21 liter űrtartalmú beépített tárolót tartalmaz. Ennek köszönhetően 10 percen belül 200 liter meleg vizet szolgáltat problémák és hőmérséklet ingadozások nélkül egy forró kádfürdőhöz. Intelligens és energia-takarékos tároló-töltési funkciójával a hőtermelő csak akkor melegíti fel a HMV tárolókat, amennyiben szükség van a meleg vízre.


Zuhanyzás közben senkit se érhessen hideg sokk!


Az új IsoTwin Condens lehetővé teszi, hogy a felhasználó a legmagasabb melegvíz-készítési kényelmet élvezhesse. A készülék innovatív, okos tároló-töltési funkciót tartalmaz, amely stabil tároló hőmérsékletet biztosít a saját fűtésszabályozó automatikus késleltetésének köszönhetően. Abban az esetben, ha valaki hajmosás vagy a beszappanozás miatt rövid időre elzárja a melegvíz csapot, a készülék nem áll azonnal vissza fűtési üzemre, hanem ugyanazt a vízhőmérsékletet tartja 3 percig. Mindez az IsoTwin Condens hőtermelőt egy intelligens kombi készülékké teszi, ami nem csak jobb melegvíz-komfortot nyújt, hanem még víztakarékos is.


Régi le, az új pedig fel: Kész a munka! Így is lehet készüléket cserélni


Mostantól kezdve még egyszerűbb és gyorsabb egy régi, beépített tárolós Saunier Duval készülék cseréje. Nem kell új furatokat fúrni, továbbá nem változtak meg a befoglaló méretek és a csatlakozások elhelyezkedése. A külső megjelenés követi az aktuális trendet: intuitív kezelőfelület és érintésre reagáló funkciógombok. Ezek előnye nyilvánvaló: még könnyebb a kezelhetőség.


Magasabb komfort, alacsonyabb gázszámla


Egy új Saunier Duval gázkészülék mindig jó választás: az IsoTwin Condens és IsoFast 21 Condens készülékek, köszönhetően a kiváló hatásfokú FlameFit égésszabályozási rendszernek és a kondenzációs technikának, „A” energiaosztályú besorolással rendelkeznek. Ez azt jeleni, hogy egy régi, elavult gázüzemű hőtermelőhöz képest akár 30%-os megtakarítás is realizálható! Mindez még tovább tetézhető: programozható helyiséghőmérséklet szabályozó és egy külső hőfokérzékelő használatával a berendezés még az „A+”-os besorolást eléri.


Innovatív égésszabályozás, amely önmagától kezeli az ingadozásokat


Már manapság is jelentősen váltakozhat a vezetékes földgáz minősége a fűtési szezon során és ez a jövőben sem lesz másként. Ez azonban semmilyen problémát nem okoz a beépített tárolós készülékek számára: az új FlameFit technológia automatikusan optimalizálja az égési folyamatot. Ennek hozadéka a legmagasabb hatásfok, valamint szükségtelen lesz a későbbi, kézi utánállítás

Tovább

Kontrollált lakásszellőztetés családi házak számára

  • Passzív házakra alkalmas minősítés

  • Energia- és költségmegtakarítás hővisszanyeréssel


  • A páratartalom csökkentéssel az ingatlan megőrzi az értékét

  • Az allergiában szenvedők számára enyhülést hozó, illetve a lehető legjobb helyiséglevegő-minőség por- és pollenszűréssel


Tovább